Corona in India

zondag 17 mei 2020 | 11.11 oor
Ook in India is het Coronavirus Covid 19 aanwezig.
Ook hier zijn vanuit de overheid maatregelen afgkondigd.
Vanaf 21 maart jl. zijn de kinderen, zo mogelijk, allemaal naar huis gestuurd.
Tot 30 juni 2020 is er geen openbaar vervoer mogelijk via de weg, het spoor en per vliegtuig.

Het Ministerie van Onderwijs heeft onlangs aangekondig dat de schoolkinderen tussen 1 en 12 juni hun examen moeten gaan doen op de school waar ze onderwijs gevolgd hebben en dus niet Centraal.
Na 3 maanden afwezigheid zal dit voor de kinderen een hele opgave zijn.
De medewerkers van SSC zijn druk doende de lokalen en sanitaraire ruimten schoon te maken. 

Het team vraagt ons te bidden voor de kinderen maar ook voor de leerkrachten. Zij hopen dat deze groep door dit samenkomen geen Covid 19 oplopen.

Zoals jullie weten hebben we in 2019 smartboards gesponsord en dit blijkt in deze periode heel goed van pas te zijn gekomen. De kinderen hebben de lessen gevolgd naar Xth. Standaard online.

Een deel van een onlangs gestort sponsorbedrag van 5500,00 euro hebben ze kunnen gebruiken voor het opknappen van alle ruimten die door de kinderen gebruikt ijn die in het kinderhuis waren achtergebleven en die geen onderwijs konden volgen. 
De leiding hoopt dat de kinderen in juli tegen bepaalde voorwaarden weer naar school kunnen.
SSC dankt alle sponsoren van de Stichting Mariamma. Zij wensen hen alle goeds en een goede gezondheid.
Mei 2020 


DonatiesDONEREN

Onder het motto 'elke euro komt 100% in India terecht' heeft de Stichting Mariamma in de afgelopen tien jaar meer dan 300.000 euro in India kunnen besteden. Ga naar de pagina doneren om te kijken hoe u de stichting Mariamma kunt steunen.
Rekeningnummer: 
NL21SNSB0821121367

      


Waar zijn wij actief?

Stichting Mariamma zet zich in in de regio Tamil-Nadu in India. Wij zijn van mening dat elke gedoneerde euro in deze regio per definitie goed besteed kan worden. Lees meer over de stichting Mariamma en aan welke projecten wij werken.Twitter Feed